Ongelma/Reklamaatio

Lähetämme paketit lähes poikkeuksetta Itella Economy 16-paketteina tai Matkahuollon bussipaketteina, joissa kaikissa on seurantanumero, jonka avulla mahdollisesti eksyneetkin paketit löytävät perille. Joskus sattuu kuitenkin katoamisia yms. ikäviä yllätyksiä. Näiden varalle laadimme seuraavanlaiset toimintaohjeet:

Paketti kadoksissa?
Jos tilaustasi ei ala kuulua kohtuullisessa ajassa, ota yhteyttä Tetri Designiin ja pyydä oman pakettisi seurantanumero. Mikäli oma posti ei löydä pakettiasi seurantanumeron avulla, ota meihin yhteyttä  ja teemme katoamisilmoituksen. Jos pakettisi on maksettu verkkopankissa, odotamme 14 päivää paketin mahdollista löytymistä ennen kuin lähetämme uuden tavaran tilalle.  Maksamattomissa tilauksissa korvaavan paketin yritämme lähettää mahdollisimman pian. 

Paketti on vaurioitunut kuljetuksessa.

Jotta voimme korvata vahingoittuneen paketin, tarvitsemme kirjallisen selostuksen vaurioista, siitä missä vaiheessa kuljetusta vauriot ovat tulleet sekä kuvan liitteeksi. Lähetä selvitys vaurioituneesta paketista Tetri Designin sähköpostiin ja otamme sinuun yhteyttä. Jos huomaat vauriot jo hakiessasi pakettia postista, tee vahinkoilmoitus postivirkailijan kanssa. 

Lähetyksestä puuttuu tavaraa /lähetyksessä on väärää tavaraa/tavara ei ole sitä mitä luulit tilanneesi

Ota yhteys Tetri Designiin sähköpostitse tai puhelimitse, kerro tilausnumero, tilauspäivä ja tilaajan nimi sekä selosta ongelma. Muista, että vain käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille on 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus. 

 

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
Tmi Tetri Design
 
Kirjatyöntekijänkatu 12
00170 Helsinki
Y-tunnus: 1809246-8
 
Puh: 040-7301137
tetridesign@tetridesign.com
Haku