Köp-och leveransvillkor

BESTÄLLNING:

1. VÄLJ ÖNSKADE PRODUKTER.
Genom att trycka "lägg till köpkorgen" väljer du produkter. Du kan enkelt ändra antalet produkter. Köpkorgen hittar du i kolumnen till höger.  Du kan när som helst avlägsna produkten genom att trycka på triangeln framför produkten. Priset innehåller inte leveranskostnader. 

2.PERSONUPPGIFTER
Du kan registrera dig, eller inte. Om du registererar din information så lämnar den i TETRI Design, och när du handlar nästa gång, så  behöver du inte skriva all information igen. När du registrerar dig, så får du per e-post ett eget lösenord som du kan logga in med nästa gång. Glöm inte att fylla i all oblikatorisk kundinformation som är märkta med  en "stjärna". Om postadress och leveransadress inte är  samma, så måste du skriva din leveransadress till i fältet för "Övrika uppgifter". 

3. VÄLJ LEVERANSMETOD
Post och Matkahuolto informerar kunderna med textmeddelande. Kontrollera att din telefonnummer är korrekt. Kunden ansvarar för sin egen stavning av adressdata. Programmet för TETRI Design nätbutiken kopierar automatisk adressen till adresskortet. 

4. VÄLJ BETALJNINGSMETOD
Notera att betaljing mot factura endast är möjligt bara till företagskunder som gjort avtal med TETRI Design.

Om du betalar via Internet välj "BETALA HÄR"

On du betalar kontant till kassan när du hämtar din beställing, välj "LÄHETÄ TILAUS"

Vill du betala med postförskot, välj "LÄHETÄ TILAUS"

Om du är företagskund, välj "LÄHETÄ TILAUS"

Om du har problem med internetbetalning, ta kontakt med Suomen Verkkomaksut Oy. Telefon : 0207181830

5.  När beställinigen gjorts i TETRI Design nätbutik, så skickar programmet automatiskt en beställningsbekräftelse till kundens e-postadresse. Om bekräftelsen uteblir, kontakta TETRI Design.

6. Bokningen hålls i 7 dagar. 

7. Du kan också beställa per telefon. Kundbetjäningens språk är finska och engelska. 

8. Du kan också beställa per e-post. 

BETALNINGSSÄTT

Produkterna samt leveranskostnaderna betalas i samband med beställningen. På nätet är betalning möjlig via följande banker: Nordea, Andelsbanken, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Lokalandelsbankerna, Sparbankerna, Handelsbanken, S-banken,  Ålandsbanken samt kreditkort. Betalning sker via Paytrail Ab:s webbplats. Det är även möjligt att göra en förskottsbetalning. 

Betalning med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort

Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort, är TETRI Design endast marknadsförare av produkterna och tjänsterna och därtill levererar det produkterna till köparen. För reklamationer ansvarar Paytrail Ab. 

Paytrail Ab är förseljare av produkter vid betalningar som görs med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort och affären uppgörs mellan kunden och Paytrail Ab. Alla skyldigheter i anslutning till affären är på försäljarens ansvar. Paytrail Ab är även betalningsmottagare.  

Paytrail Ab
FO-nummer: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Telefon: 0207 181830

Nätbankerna

Paytrail Ab(2122839-7) förverkligar nätbetalnings- och finansieringstjänsten tillsammans med finländska banker och kreditinstitut. Paytrail Ab köper betalningen och redovisar den till försäljaren. Fär användaren fungerar tjänsten precis som traditionell nätbetalning. 

Fakturabetaljning

Betalning mot faktura är möjligt enbart till finska företagskunden som gjort avtal med TETRI Design.  Betaljningsvillkor är 14 dagar netto. Paperfaktura kostar 5€ och e-faktura 2€. Tetri Design sänder e-fakturan till e-posten eller till ovt-koden. Om kunden som har beställt e-faktura , även beställer paperfaktura, så kostar det 6,70€ ekstra. Leveranskostnader beräknas separat. Faktureringen är organiserad via Maventa Ab.

Dröjsmålsränta 11,5% och betalsningspåminnelse 8€.

LEVERANS:

Produkterna skickas till dig med Posten eller  Matkahuolto. 

INHEMSKA PAKETPRISER för privatpersoner

Lätt paket, max 500g         6,70€ (Itella Economy 16)
Paket                              8,50€ (Itella Economy 16 eller Matkahuolto)

UTRIKES PAKETPRISER

Paket till Sverige max 5kg   25€ (Itella Economy 16)
Maxibrev till Europa, max. 500g 12€

Leveranstider i Finland: 

Handläggningstiden är 1-3 vardagar. Med det menas insamling och förpackning. Leveranstiden är 3-7 vardagar.  TETRI Design har ett normalt företagsavtal med Posti, och de har en leveranstid på några vardagar. TETRI Design försöker levera paketten till Itella så fort som möjligt. Vi jobbar inte under veckoslutet, och  informerar i förväg om semestertider. Vi säljer säsongproducter och därför är överbelastning möjligt.

Kundjänsten meddelar om det sker förseningar i leveransen. 

Allmänna villkor

1. Endast personer över 18 år tillåts handla på TETRI design.

2. Moms ingår i alla våra priser i nätbutik. Betalning i Euro.

3. Reklamationer. För att reklamera en vara, så kontakta alltid TETRI design först för att erhålla korrekta returupgifter. Produkterna har 14 dagars bytes- och returrätt i Finland. Produkterna bör vara oanvända. Reklamationsrätten gäller inte produkter som kapats till önskad längd.

4. Slutförd beställning anses bindande. 

5. Köparens avtalsbrott. TETRI Design förbehåller sig rätten att stoppa fakturering avtalet utan förvarning.

6. Fakturan har betalats i tid, om den betalas senast på förfallodagen. Om kunden blir försenad med betalningen av inköpspriset, så skall inköpspriset räknas upp med en räntesats och beställningspåminnelse. Påminnelsefakturan skickas med e-post. TETRI design har avtal med inkassoföretaget Aktiv Kapital.

7. TETRI Design ansvarar inte för det resultat kundenen får när det färgas med naturfärger. Hemsljödning eller användning till andra syften förs på köparens egen risk. Resultatet beror på forfattarens skicklighet eller under vissa omständigheter på lärarens kompetens. Därför är vårt ansvar högs begräntsat till inköpsvärde. 

8. TETRI Design säljar produkter till textilfärgning. Produkter som säljs är råvaror och priserna innehåller inte instruktioner eller undervisning. Naturfärgerna är testade och rena. Naturfärgerna rekommenderas till textilfärgning. Tetri Design ansvarar inte om kunden använder färgerna till annat syfte. 

9. Priserna är i kraft tillsvidare. 

10. TETRI Design förbehåller sig rätten att avsluta kundrelationen om kunden inte förjer de villkor. 

11. Tjänstelevatören asvarar inte för leveransförseningar eller leverensförseningars inderekta skador orsakade av öförutsägbara hinder (force majour).

12. Alla kundinformation behandlas konfidentiellt i enlighet med personuppgiftsladen. TETRI Design kan använda sin egen kundinformation för direktmarknadsföring och information om kunden inte avsagt sig det. 

 

 

 

 

 

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
Tmi Tetri Design
 
Kirjatyöntekijänkatu 12
00170 Helsinki
Y-tunnus: 1809246-8
 
Puh: 040-7301137
tetridesign@tetridesign.com
Haku