Tietosuojakäytäntö

Tetri Designin tietosuojakäytäntö

Rekisterin pitäjä:

Tmi TETRI design (Tetri Design)
Kirjatyöntekijänkatu 12
00170 Helsinki
puh +358 407301137
tetridesign (at )tetridesign.com
www.tetridesign.com

Rekisterin nimi

Tetri Designin asiakasrekisteri

Suomalainen yritys tmi TETRI design valvoo omassa asiakasrekisterissään henkilötietojasi ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.Tetri Designin palvelut sisältävät linkkejä kolmansien osapuolien palveluihin. Näihin palveluihin ja sivustoihin soveltuvat niiden omat tietosuojakäytännöt. Tetri Design ei vastaa kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöistä tai niiden toiminnassa tapahtuvasta tietojenkäsittelystä. 

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteriin tallentuu tietoja tehdessäsi ostoksia Tetri Designin verkkokaupassa tai tehdessäsi ostoksia puhelimitse tai jossain tapahtumassa. Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä sekä kirjanpidollisista syistä ja jotta tilauksia pystytään hallinnoimaan ja toimittamaan asiakkaille.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoitus on asiakassuhteiden hoitaminen, rekisterinpitäjän toimintojen ja asiakaspalvelun ylläpitäminen ja kehittäminen, markkinoinnin kohdentaminen ja tiedotus. Kerättyjä henkilötietoja käsitellään ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimissa rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.Poikkeuksena toimivaltaisten viranomaisten vaatimus tai yrityskauppa.

Asiakas voi halutessaan kieltää markkinoinnin. Asiakkaalla on myös milloin tahansa mahdollisuus pyytää itseään koskevat tiedot tai pyytää poistamaan itseään koskevat tiedot rekisteristä. Tämä onnistuu lähettämällä poistopyynnön osoitteeseen tetridesign (at )tetridesign.com

Rekisterin sisältämät tiedot

-asiakkaan etu-ja sukunimi
-asiakkaan osoite ja muut yhteystiedot
-yritysasiakkaan y-tunnus
-yritysasiakkaan mahdollinen erillinen laskutusosoite
-asiakkaan tilaamat tuotteet
-asiakkaan lisätietokentässä ilmoittamat tiedot ja muut tarpeelliset ilmoitetut lisätiedot
-tilauksen toimitus- ja maksutapa
-yritysasiakkaan mahdollinen laskutuskielto

Suojaus ja tietoturva

Tetri Design on toteuttanut tarpeelliset tekniset toimenpiteet asiattomalta pääsyltä tietoihin ja tahattomalta, vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen muuntamiselta, luovuttamiselta tai muulta laittomalta käsittelyltä. Manuaalinen aineisto (paperiset lomakkeet) tuhotaan tilausten käsittelyn jälkeen. Aineisto on lukitussa tilassa. Pääsy sähköisesti käsiteltäviin tietoihin on vain henkilökunnalla ja tiedot ovat useamman salasanan takana sekä suojattu asianmukaisin tietoturvamenetelmin.

Evästeet

Evästeet ovat tiedostoja, joita käyttäjän tietokone tai muu laite vastaanottaa ja lähettää verkkokauppaa tai kotisivuja käytettäessä. Tetri Design voi käyttää evästeitä tai evästeisiin verrannollisia palveluja toiminnallisuuden parantamiseksi. Käyttämällä palveluita ja hyväksymällä evästeiden käytön internetselaimen asetuksissa, käyttäjä hyväksyy myös mahdollisen Tetri Designin evästeiden käytön. Evästeiden käytön voi kieltää internetselaimen asetuksissa ja evästeet voi poistaa selaimen asetuksista. Tämä voi vaikuttaa käyttökokemukseen.

Tetri Design voi tehdä muutoksia tähän tietoturvakäytäntöön ja siihen liittyviin tietoihin. 

 

 

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
Tmi Tetri Design
 
Kirjatyöntekijänkatu 12
00170 Helsinki
Y-tunnus: 1809246-8
 
Puh: 040-7301137
tetridesign@tetridesign.com
Haku