Yleisesti kysyttyä

Tulevatko  kankaat ja neulahuovat minulle 1m  paloissa, jos tilaan esimerkiksi 4kpl 1m paloja?

Eivät tule. Kankaat ja neulahuovat leikataan aina yhdeksi yhtenäiseksi palaksi. Jos tilaat esimerkiksi 4kpl 1m paloja saat 4m pitkän kangaspalan.  Verkkokaupan teknisen toteutuksen takia jokaisella tuotteella pitää  olla oma myyntiyksikkönsä, minkä perusteella asiakas voi valita tarvitsemansa määrän. Tetri Designin verkkokaupassa myyntiyksikkönä on kpl.   Kankaiden leikkaamisen jokainen saa kuitenkin tehdä omien tarpeidensa mukaan. 

Mikä on verkkolasku?

Verkkolasku on lasku,  jonka saat sähköisessä muodossa. Asiakkaamme voivat ottaa verkkolaskuja vastaan joko omaan sähköpostiinsa tai mikäli kyse on yrityksestä, kunnasta tai kaupungista niin omaan verkkolaskuosoitteeseensa (OVT-tunnus). Tetri Designin verkkolaskutuksen hoitaa Maventa Oy. 

Miten toimin kun saan laskun?

Lasku tulee aina ensin sähköpostiisi, oli kyseessä sitten verkkolasku tai paperilasku. Vain niille henkilöille, joilla ei ole sähköpostia käytössä, lähetämme erillispalveluna paperilaskun.
1. Klikkaa sähköpostissa olavaa linkkiä
2. Tarkista lasku selaimen ruudussa ja valitse "Hyväksy". Jos laskussa on jotain epäselvää, valitse "Hylkää" ja kirjoita selkeä perustelu.
3. Jos tilaamasi maksutapa oli verkkolaskulisä 2€ + toimituskulut, tallenna lasku PDF-muodossa tai tulosta se itsellesi.
4. Jos tilaamasi maksutapa oli paperilaskulisä 5€ + toimistuskulut, tilaa lasku paperitse kohdasta "tilaa paperilasku"
5. Mikäli et ole tilannut paperilaskua vaan verkkolaskun, mutta tilaat kuitenkin Maventan kautta ylimääräisen paperilaskun, siitä veloitetaan
   6,70€ ylimääräiset käsittelykulut kaksinkertaisesta laskutustoimenpiteestä.  

Mitä teen jos verkossa maksaminen ei onnistu?

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu-ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy. Jos maksaminen ei onnistu tai yhteys katkeaa, ota yhteyttä Suomen Verkkomaksut Oy:n asiakaspalveluun puh. 0207181830. 

Mikäli tietokoneen ruudulle tulee ilmoitus "rajapintavirhe", olet jättänyt täyttämättä jonkun pakollisen tietokentän. Esim. yritystilaajien tilaustietoihin tarvitaan myös etunimi ja sukunimi, jotta tilaus etenisi verkkomaksamiseen asti. 

 

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
Tmi Tetri Design
 
Kirjatyöntekijänkatu 12
00170 Helsinki
Y-tunnus: 1809246-8
 
Puh: 040-7301137
tetridesign@tetridesign.com
Haku